Το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής του Πολυχώρου Τέχνης Alte Fablon και οι εκδόσεις "ΤΡΙ.ΕΝΑ πολιτισμού", παρέα με τους συγγραφείς, παρουσίασαν  στις 21 Ιουνίου 2022, τη μέρα του θερινού ηλιοστασίου, σε μια πολυθεματική βραδιά το βιβλίο τη συλλογή διηγημάτων "Στις πόλεις έχει τζιτζίκια" το οποίο αποτέλεσε το υλικό του τμήματος  δημιουργικής γραφής του Πολυχώρου Τέχνης Alte Fablon (2019/2020).

Η συλλογή διηγημάτων περιέχει φωτογραφίες του Θανάση Κριτσωτάκη και αποσπάματά της περιλαμβάνονται στη ραδιοφωνική εκπομπή της 9,58 ΕΡΤ3 σε επιμέλεια της Μάρας Τσικάρα και με φωνές ηθοποιών του ΚΘΒΕ, αλλά και ηχητικά αποσπάσματά του ταξιδεύουν σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας σε Καταστήματα Κράτησης με επιμέλεια της Apicco Community και με τις φωνές των αγαπημένων μας ηθοποιών του ΚΘΒΕ.

Τη συλλογή διηγημάτων «Στις πόλεις έχει τζιτζίκια»  συνέγραψαν οι: Μαρίνα Αντωνοπούλου, Μαίη Βασιλικού, Ράνια Γεωργάκα, Βιβή Κατσάνου, Λαμπρινή Παπανίκου, Καλλιόπη Πασιά, Παύλος Παυλίδης, Ραμαντάνη Ελένη.

Ηθοποιοί – αφηγητές που ακούγονται: Ελένη Θυμιοπούλου, Χρίστος Στυλιανού, Μάρα Τσικάρα, Δημήτρης Τσιλινίκος, Φωτεινή Τιμοθέου.